23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateTăriceanu şi Voinescu au schimbat ironii în plen pornind de la subiectul datoriilor Rompetrol

Tăriceanu şi Voinescu au schimbat ironii în plen pornind de la subiectul datoriilor Rompetrol

Fostul premier liberal Călin Popescu Tăriceanu şi democrat-liberalul Sever Voinescu au avut o dispută în plen, după ce acesta din urmă a propus să se facă o comisie de anchetă care să cerceteze cum datoriile Rompetrol s-au transformat în obligaţiuni.

Disputa a început după ce liberalul George Scutaru a propus ca deputaţii să extindă competenţa comisiei de anchetă propusă de PNL pentru cercetarea sumelor cheltuite pentru patinoarul din Braşov şi asupra casei lui Traian Băsescu din strada Mihăileanu.

"Am luat act cu satisfacţie de iniţiativa grupului PNL de a face o comisie de anchetă pe casa din Mihăileanu, eu vreau o comisie pe modul cum s-au transformat datoriile Rompetrol în obligaţiuni", a intervenit Sever Voinescu.

"Eu observ că avem o problemă serioasă în Parlament. Avem o stea în urcare, este vorba de domnul Sever Voinescu care e venit mai proaspăt în Parlament şi are o serie de revelaţii. Astăzi a descoperit într-un fel apa caldă. Acum câteva săptămâni a mai avut una, descoperise praful de puşcă şi tot felul de lucruri de astea. Şi el se miră, de ce e regulamentul aşa, de ce funcţionează Parlamentul aşa. Pai ştiţi de ce ca să nu dea posiblitatea unora ca dumneavoastră să vină de o sută de ori pe zi şi să ne agaseze si dumeneavoastră să deveniţi nesuferit cu mult peste media pe care o are partidul dvs", a replicat acid fostul premier Călin Popescu Tăriceanu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS