20.5 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Urmărit naţional pentru "loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate"

Dolj: Urmărit naţional pentru „loviri sau alte violenţe şi lipsire de libertate”

Parchetul de pe lângă Judecătoria Segarcea a înaintat Judecătoriei Segarcea propunerea de arestare preventivă a lui Mihail D., de 21 de ani, iar instanţa i-a emis, în lipsă, mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunilor de „loviri sau alte violenţe” şi „lipsire de libertate”.
Pe 10 iunie, tânărul, aflându-se la plajă pe malul râului Jiu şi  fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a exercitat acte de violenţă asupra minorei T.A., de 13 ani, din Gângiova, iar, ulterior, prin constrângere fizică şi împotriva voinţei sale a dus-o în râu, într-o zonă cu adâncime de circa 2 metri, unde i-a pus viaţa în pericol.    
De asemenea, în sarcina tânărului s-a  mai reţinut faptul că, în noaptea de 16 – 17 aprilie, în timp ce se afla în loc public în comuna Gîngiova, l-a lovit cu un cuţit în picior pe Adrian T. şi i-a avariat autoturismul, iar în noaptea de 23 – 24 aprilie, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a tulburat grav ordinea şi liniştea publică, stârnind indignarea celor prezenţi.
În prezent, se întreprins măsuri în vederea depistării acestuia, urmând ca ulterior, să fie solicitată punerea în urmărire la nivel naţional.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS