12.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateOperatorul aerian low-cost Wizz Air a lansat în România serviciul WIZZ Taxi

Operatorul aerian low-cost Wizz Air a lansat în România serviciul WIZZ Taxi

Compania low-cost Wizz Air a lansat luni în România serviciul WIZZ Taxi, un serviciu care oferă pasagerilor transfer privat, personalizat şi low- cost de la aeroport către orice destinaţie aflată în limitele oraşului, potrivit reprezentanţilor companiei.

Companie aeriană low fare – low cost Wizz Air precizează că, în momentul sosirii, un şofer va aştepta pasagerul la aeroport şi va oferi transport direct la destinaţia dorită.

În Bucureşti, serviciul WIZZ Taxi este disponibil la un cost de 76 lei pentru o singură cursă şi la 152 lei pentru o cursă dus-întors.

"Acest serviciu poate fi achiziţionat foarte uşor în timpul procedurii de rezervare, dar şi ulterior folosind opţiunea de adăugare a unui nou serviciu de pe site-ul wizzair.com sau sunând la call-center-ul Wizz Air. Pasagerii pot opta  pentru WIZZ Taxi cu până la 3 zile înainte de data programată de călătorie. Preţul acestui serviciu este taxat pe maşină (de la unul la trei pasageri adulţi, sau doi adulţi şi un copil, sau un adult şi doi copii)", a explicat compania.

Serviciul WIZZ Taxi este disponibil în acest moment la aeroporturile din Bucureşti, Dortmund şi Sofia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS