15.9 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNichita: Nici nu poate fi vorba ca Oajdea să fie primit în PSD, cel puţin nu la Iaşi

Nichita: Nici nu poate fi vorba ca Oajdea să fie primit în PSD, cel puţin nu la Iaşi

Preşedintele PSD Iaşi, Gheorghe Nichita, a declarat luni că "nici nu poate fi vorba" ca democrat-liberalul Daniel Oajdea să fie primit în organizaţia pe care o conduce, deoarece acolo este nevoie de oameni "consecvenţi" şi "de caracter".

Întrebat dacă Daniel Oajdea ar putea fi primit în PSD, Nichita a spus că „nici nu poate fi vorba". "Nici nu poate fi vorba, cel puţin în Iaşi, pentru că îl cunosc foarte bine pe Daniel Oajdea şi eu în PSD la Iaşi am nevoie de oameni consecvenţi, de caracter, care îşi ţin cuvântul şi respectă electoratul”, a spus Nichita.

Nichita a criticat şi acţiunile lui Oajdea din circumscripţia sa, unde a dorit să îşi consulte electoratul privind votul de la moţiune, considerând că democrat-liberalul "îşi face imagine". „Eu cred că nu era nevoie să consulte electoratul. Dacă eşti politician de-adevăratelea şi vrei să fii reprezentantul oamenilor, atunci simţi de la bun început că nimeni nu doreşte să i se taie pensia şi să i se ia din salariu. Domnul Oajdea îşi face imagine. Face aceeaşi politică pe care o face PDL la nivel naţional: într-un fel discută cu oamenii în teritoriu şi în alt fel votează la Parlament”, a spus Nichita.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS