10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Gaz Metan CFR Craiova a învins pe UTA

Fotbal: Gaz Metan CFR Craiova a învins pe UTA

Gaz Metan CFR Craiova a învins pe UTA  Arad cu 2-1 în etapa a 34-a, ultima a Seriei B a Ligii a 2-a. Craiovenii au deschis scorul prin Rioșeanu în minutul 36, iar Dejan Pecarov a egalat în minutul 65. Golul victoriei gazdelor a fost marcat de Neacșa, în minutul 87, dintr-un penalti obținut de Niță.

La meciul disputat pe stadionul de la Depou a asistat și finanțatorul Universității Craiova, Adrian Mititelu. Câțiva ultrași ai Științei prezenți la meci au afișat un banner pe care se putea citi: Universitatea, doar în Craiova.

Galeria formației UTA Arad, formată din aproximativ 10 membri, a sosit la stadion cu 10 minute înaintea finalului întâlnirii.

Gaz Metan CFR Craiova s-a clasat pe locul al șaptelea la finalul acestui campionat, îndeplinindu-și astfel obiectivul pe care și l-a propus.

La meciul cu UTA, antrenorul Ionel Tersinio Gane a folosit următorul unsprezece: Râmniceanu – Roșianu, Irimescu, Crușoveanu, L.Preda – Surugiu (min. 57 Neacșa), M. Găman (min.63 N.Oprea), Rioșeanu, D. Rădoi – Trifu (min.81 Yuki), Niță.

 

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII