24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEurocosaşul Ruris - Florin Neagoe din Craiova

Eurocosaşul Ruris – Florin Neagoe din Craiova

Cea de-a doua ediţie a Campionatului Naţional Eurocosaşul Ruris a avut loc la Padeş, în judeţul Gorj, duminică, 6 iunie. La evenimentul organizat de Ruris, unicul producător românesc al unei game complete de motoutilaje pentru microagricultură, au fost prezente toate oficialităţile locale şi aproximativ 1.000 de spectatori.
De la punctul de pornire au plecat 19 concurenţi, fiecare susţinut de reprezentantul magazinului Ruris din judeţul său. Aceştia au avut ca probă de concurs cosirea unei suprafeţe de 100 mp cu ajutorul unei motocoase Ruris. La realizarea punctajului final s-a ţinut cont de timpul necesar cosirii suprafeţei respective şi de aspectul final al terenului.
Câştigătorul ediţiei de anul acesta este Florin Neagoe, din Craiova, care a reuşit să cosească suprafaţa de 100 mp în trei minute, trei secunde şi 54 de sutimi, fiind urmat de Cristian Niţu, din Râmnicu Vâlcea, şi de Marius Bratiloveanu,  din Baia de Aramă. În final, au fost înmânate cupe, medalii şi premii atât pentru concurenţi, cât şi pentru reprezentanţii lor Ruris. Premiul pentru câştigătorul locului I a constat într-o motocositoare Ruris 409S şi suma de 3.000 de lei, precum şi o motocositoare cu masa Ruris KR200 pentru reprezentant, locul al II-lea – o motocositoare Ruris 409S şi suma de 2.000 de lei pentru participant şi o motocositoare cu masa Ruris KR117 pentru reprezentant, iar pentru locul al III-lea – o motocositoare Ruris 409S şi 1.000 de lei pentru participant şi o motocositoare Ruris 409S pentru reprezentant.
Conform tradiţiei, anul viitor, cea de-a treia ediţie a Campionatului Naţional Eurocosaşul Ruris se va desfăşura în judeţul câştigătorului din acest an. Prin urmare, Eurocosaşul Ruris va veni acasă, în judeţul Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU