30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateApelurile către Cosmote sunt tarifate la acelaşi nivel cu cele practicate de Romtelecom în reţea

Apelurile către Cosmote sunt tarifate la acelaşi nivel cu cele practicate de Romtelecom în reţea


Apelurile din reţeaua Romtelecom către Cosmote România sunt tarifate, de luni, la acelaşi nivel cu cele practicate în propria reţea, urmând ca o măsură similară să fie adoptată, în circa o lună, de operatorul de telefonie mobilă pentru convorbirile către reţeaua operatorului de telefonie fixă.

"Începând cu 7 iunie, clienţii Romtelecom, rezidenţiali sau companii, pot vorbi în reţeaua Cosmote la tarifele din reţea, iar în aproximativ o lună clienţii remis Cosmote vor putea vorbi şi ei mai mult către reţeaua Romtelecom", se arată într-un comunicat al Romtelecom 

În funcţie de abonament, clienţii Romtelecom au incluse în abonamente până la mii de minute lunar pentru apelurile către reţele fixe naţionale şi Cosmote, sute de minute incluse pentru convorbiri către alte reţele mobile naţionale, tarife locale pentru apelurile internaţionale, se precizează în comunicat.

"Cu această primă iniţiativă, extindem şi la reţeaua Cosmote beneficiile pe care clienţii le au când vorbesc în reţeaua Romtelecom. În funcţie de obiceiurile de consum ale clienţilor noştri, aceştia pot economisi chiar şi 30% din valoarea lunară a facturilor", a declarat directorul general al Romtelecom, Yorgos Ioannidis.

Tarifele existente pentru convorbiri în reţeaua Romtelecom rămân neschimbate, iar adăugarea noilor beneficii nu va necesita semnarea unui nou contract, se spune în comunicat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS