13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitate"Team building-ul" de la Moroieni a fost făcut pe bani europeni

„Team building-ul” de la Moroieni a fost făcut pe bani europeni

Angajaţii Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit au fost la Moroieni la un training, nu la un team building, parte a unui program de pregătire finanţat din fonduri UE, care mai cuprinde astfel de acţiuni, a declarat, duminică, pentru Mediafax, ministrul Agriculturii, Mihail Dumitru.

Televiziunile au relatat în jurnalele de duminică că angajaţii APDRP au fost timp de patru zile în team-building în complexul Peştera, de la Moroeni (judeţul Dâmboviţa), pe bani publici.

"În primul rând este vorba despre un training, de o acţiune de pregătire profesională, şi nu de un team building. Este o acţiune care se desfăşoară pe o perioadă mai lungă, finanţată din fonduri europene şi contractată în urma unei licitaţii. Au mai fost alte training-uri şi vor urma şi altele. Evenimentul de la Moroieni reuneşte directori ai Agenţiei de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit (APDRP) şi directori ai oficiilor judeţene ale agenţiei, care s-au întâlnit timp de patru zile şi au discutat pe o tematică stabilită. Acest training are şi o parte de socializare, în cadrul căreia, din câte am înţeles, a fost şi un karaoke", a spus Dumitru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS