16.7 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateModernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orăşenesc Balş - un nou proiect finanat în cadrul POR

Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orăşenesc Balş – un nou proiect finanat în cadrul POR

Agenţia pentru Dezvoltare Regională Sud-Vest Oltenia, în calitate de Organism Intemediar pentru Programul Operaţional Regional va semna mâine un nou contract de finantare in cadrul Programului Operational Regional.
Proiectul Consiliului Local Balş -“Modernizarea, dezvoltarea şi echiparea ambulatoriului din cadrul Spitalului Orăşenesc”- are o valoare totală de 5.596.120,96 lei, din care valoarea finanţării nerambursabile este de 4.541.842,34 lei.
Activităţile principale care urmează a fi desfăşurate în cadrul acestui proiect constau în recompartimentări, înlocuirea instalaţiilor,  instalaţii de aer condiţionat, amenajări exterioare, dotarea cabinetelor cu echipamente şi aparatură medicală, înlocuirea tâmplariei din lemn cu tâmplarie din PVC. De asemenea, la sfârşitul perioadei de implementare a  proiectului vor fi create 14 noi locuri de muncă permanente şi vor fi înfinţate 2 noi cabinete medicale.
Prin implementarea acestui proiect se are în vedere îmbunătăţirea calităţii serviciilor de asistenţă medicală din cadrul ambulatoriului de specialitate din Spitalul Orăşenesc Balş.
Până la această dată, la nivelul regiunii Sud-Vest Oltenia au fost semnate 78 de contracte de finantare in valoare totala de peste 250 milioane euro. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS