16.7 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Antrenorul Mirsad Jonuz susţine că meciul cu România e o mare provocare pentru Macedonia

Fotbal: Antrenorul Mirsad Jonuz susţine că meciul cu România e o mare provocare pentru Macedonia

Mirsad Jonuz, selecţionerul Macedoniei, a declarat că meciul amical cu echipa României este o mare provocare, "tricolorii" având un stil de joc asemănător cu al Slovaciei, primul adversar din preliminariile CE 2012.
"În meciul cu România le voi da şansa să joace şi celor care nu au fost folosiţi în amicalul cu Azerbaidjan, aşa că, foarte probabil, vor intra în teren: Pacovski – Popov, Noveski, Lazarevski, Georgievski, Ibrahimi, Grozdanovski, Trickovski, Gjurovski, Despotovski, Ristici. Le voi cere jucătorilor mei un fotbal ofensiv, stilul românilor este asemănător cu cel al Slovaciei, echipă pe care o vom întâlni în debutul preliminariilor Euro 2012. România este o mare provocare pentru noi şi ne-am pregătit serios pentru acest meci. Stilul ei de joc corespunde cu cel al Slovaciei şi Armeniei, viitoare adversare în preliminarii", a spus Jonuz, citat de mediafax.ro.
Cotidianul macedonean Utrinski Vesnik a notat că România este "o mai veche cunoştinţă, care a administrat înfrângeri pe linie Macedoniei" şi a titrat: "Suntem capabili să-i întoarcem serviciul măcar o dată?".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS