27.8 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVlădescu: Am fi putut minţi încă şase luni, dar le spunem românilor adevărul: Lumea nu merge bine

Vlădescu: Am fi putut minţi încă şase luni, dar le spunem românilor adevărul: Lumea nu merge bine

Ministrul de Finanţe, Sebastian Vlădescu, a afirmat, în cadrul dezbaterilor din Cameră pe tema moţiunii PNL, că românii nu mai trebuie minţiţi privind situaţia economică aşa cum s-a întâmplat până în 2009 şi că ei trebuie să ştie că "Europa merge prost, iar România s-ar putea să nu meargă bine".

Ministrul Finanţelor Publice, Sebastian Vlădescu a ripostat acuzelor din moţiunea PNL susţinând că semnatarii au susţinut o guvernare vinovată pentru agravarea crizei economice. "Trecutul nu poate fi schimbat, dar ar trebui să ne înveţe. Primul lucru ce ar trebui să ne înveţe este că nu e bine să minţi. S-a promis foarte mult acum doi ani că în România va fi creştere economică veşnică de peste 5%, că vom putea da creşteri salariale de peste 25% anual, că vom da la nesfârşit pensii crescute. S-a promis foarte mult de către cei care mi-au confirmat ce am spus în 2007, că cei care iau aceste măsuri le iau pentru că ştiu că nu vor mai fi niciodată la putere", a declarat Vlădescu la începutul dezbaterilor din Camera Deputaţilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII