16.7 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: O educatoare este acuzată că a bătut o fetiţă

Craiova: O educatoare este acuzată că a bătut o fetiţă

Educatoarea Georgeta Rădulescu, de 56 de ani, de la Grădiniţa nr. 32 din cartierul Brazda lui Novac, a fost acuzată astăzi de familia
Kollek că le terorizează de mai mult timp fetiţa.
Cristina, de 36 de ani, şi Ludvic Kollek, de 40 de ani, susţin că Erica, fetiţa lor de numai şase ani şi jumătate, este traumatizată psihic de către educatoare. Părinţii susţin că micuţa a fost lovită de educatoare peste picioare şi că acest lucru s-a întâmplat de mai multe ori în ultimii trei ani şi jumătate.
 „Prima problemă am avut-o acum trei ani. Fetiţa mi-a făcut febră de 39 de grade şi jumătate şi nu i-a dat nici un paracetamol. A spus că nu a putut să mă sune să îmi spună că am copilul bolnav pentru că ea nu îşi consumă impulsurile. Şi nu este singurul incident. Nu de puţine ori a venit fetiţa acasă şi mi-a spus că este lovită peste picioare sau că doamna educatoare o pune să îi facă masaj. E posibil aşa ceva? Am avut nenumărate discuţii cu dânsa şi am crezut că se schimbă. Dacă ceilalţi părinţi nu au curaj să ia atitudine, noi am luat. Nu o acuz de teroare fizică ci de teroare psihică. Copilul meu simte o repulsie atunci când trebuie să meargă la grădiniţă“, a spus Cristina Kollek.
„Am 32 de ani de experinţă în învăţământ. Nu am lovit-o pe această fetiţă şi nu am pus-o să îmi facă masaj.Tatăl fetei mi-a spus acum trei ani că vrea să mă distrugă. Asta face acum. Îşi bate joc de cariera mea“, a declarat educatoarea. Directoarea grădiniţei, Stela Pătru consideră că educatoarea Rădulescu este este un cadru didactic profesionist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

14 COMENTARII