19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateManchester United nu se mai vinde fiindcă e prea scump

Manchester United nu se mai vinde fiindcă e prea scump

Suporterii şi oamenii de afaceri care voiau să cumpere clubul Manchester United pentru un miliard de lire sterline au îngheţat priectul, deoarece proprietarii clubului, familia Glazer din Florida, au cerut 1,5 miliarde de lire, potrivit unor surse apropiate discuţiilor, citate de The Sunday Times.

Fanii şi afaceriştii interesaţi să preia clubul, constituiţi în consorţiul Red Knights, doreau să propună familiei Glazer oferta de 950 milioane lire – un miliard de lire înainte de debutul Cupei Mondiale din Africa de Sud, care va începe la 11 iunie, însă surse din cartierul financiar londonez susţin că proiectul a fost îngheţat.

Informaţiile disponibile sugerează că acest consorţiu, condus de economistul şef al Goldman Sachs, Jim O'Neill, a fost descurajat de preţul cerut de proprietar.

Familia Glazer evaluează clubul la 1,5 miliarde lire şi a reiterat săptămâna trecută că Manchester United nu este de vânzare.

Surse apropiate Red Knights au afirmat pentru The Sunday Times că valoarea stabilită de proprietari nemulţumeşte mulţi dintre membrii consorţiului.

"Cu zvonurile că Sir Alex Ferguson se apropie de pensionare, cu sumele mici cheltuite recent pe transferuri şi cu datorii tot mai mari, factorii negativi devin mai mulţi decât cei pozitivi", a arătat o sursă apropiată consorţiului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS