22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateParchetul Buftea şi Parchetul Militar au început o anchetă în cazul incendiului de la Dragonul Roşu

Parchetul Buftea şi Parchetul Militar au început o anchetă în cazul incendiului de la Dragonul Roşu

Parchetul Buftea s-a autosesizat şi a început cercetările pentru a descoperi cauzele incendiului de la Complexul Dragonul Roşu, iar Parchetul Militar Bucureşti anchetează moartea unui pompier şi rănirea altor şapte, au declarat pentru NewsIn oficiali ai instituţiilor.

Astfel, o comisie formată din procurori de la cele două parchete şi poliţişti a mers, miercuri dimineaţă, la locul producerii incendiului, pentru a vedea cauzele izbucnirii acestuia şi motivele decesului pompierului, dar şi pentru a strânge probele pentru începerea anchetei.

Ancheta privind moartea pompierului este realizată de procurorii Parchetului Militar Bucureşti pentru că tânărul a decedat în timpul serviciului.

Un pompier a murit şi alţi şapte au fost transportaţi la spital, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, în timpul intervenţiilor de stingere a unui incendiu de proporţii izbucnit miercuri dimineaţă la Hala 6 a Complexului Comercial Dragonul Roşu din Capitală, extins pe aproximativ 1000 de metri pătraţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS