14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: Ghişee de evidenţa populaţiei în comunele Piscu Vechi, Tălpaş şi Goieşti

Dolj: Ghişee de evidenţa populaţiei în comunele Piscu Vechi, Tălpaş şi Goieşti

Cetăţenii din trei comune doljene Piscu Vechi, Tălpaş şi Goieşti precum şi cei care doresc să-şi stabilească domiciliul în aceste comune vor putea obţine începând din 28 mai acte de identitate în localitatea de domiciliu.
În comuna Piscu Vechi îşi va începe activitatea un nou serviciu public comunitar local de evidenţă a persoanelor care va funcţiona zilnic de luni până vineri, între orele 8.30 – 16.30, în ziua de miercuri programul prelungindu-se până la orele 18.30.
Pentru cetăţenii domiciliaţi în comunele Goieşti şi Tălpaş, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Melineşti îşi va deschide două ghişee chiar în sediile primăriilor, care vor funcţiona după următorul program: în comuna Goieşti, în fiecare zi de marţi între orele 8.30 – 12.30, iar în comuna Tălpaş, în fiecare zi de miercuri între orele 8.30 – 12.30. În afara programului de funcţionare a acestor ghişee, cetăţenii se pot adresa şi direct la sediul Serviciului Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor Melineşti al cărui ghişeu funcţionează zilnic între orele 8.30 – 16.30, iar în ziua de luni în program prelungit până la orele 18.30.
Apariţia celor trei ghişee de evidenţă a populaţiei vine în sprijinul celor aproximativ 7.000 de cetăţeni din aceste comune care nu mai trebuie să se deplaseze în alte localităţi pentru a-şi obţine documente de identitate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU