15.1 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Cu stâlpul în drum

Locuitorii din cartierul târgujian Griviţei nu trebuie să mai caute pe internet pentru a vedea imagini cu „minuni“. Autorităţile din oraş au amenajat o cale de acces şi au uitat un stâlp de curent electric chiar în mijlocul acesteia.

Cetăţenii din cartierul Griviţei din Târgu Jiu au avut norocul ca autorităţile din oraş  să le asfalteze parcarea şi aleile. Locatarii blocurilor din cadrul Asociaţiei numărul 8 sunt mulţumiţi că în zonă au fost amenajate o parcare şi o cale de acces care traversează cartierul de la nord la sud. Toate bune şi frumoase, numai că, la terminarea lucrărilor, cetăţenii s-au trezit că un stâlp de curent electric care alimentează câteva case din apropiere nu a mai fost mutat din locaţia iniţială. Acesta este un pericol pentru conducătorii auto care îşi pun în dese rânduri talentul la încercare, în dorinţa de a evita impactul frontal cu stâlpul care susţine firele de curent. Pantelimon Oprescu, preşedintele Asociaţiei de proprietari numărul 8, din cartierul Griviţei, a declarat că a primit numeroase sesizări din partea locatarilor care folosesc parcarea.

Se fac demersuri…

Preşedintele Asociaţiei numărul 8, Pantelimon Oprescu, a sesizat Primăria Târgu Jiu în legătură cu stâlpul din mijlocul căii de acces şi a primit asigurări că municipalitatea va rezolva problema.
„Este adevărat că au fost făcute lucrări acolo şi există acum trotuare şi o parcare extinsă, unde au loc foarte multe maşini. A fost o scăpare cu acel stâlp, în sensul demersurilor care ar fi trebuit făcute. Nu Primăria Târgu Jiu trebuie să mute stâlpul într-un loc unde nu încurcă circulaţia autoturismelor, ci cei de la Electrica. Asociaţia de proprietari trebuie să trimită o adresă la CEZ şi să solicite mutarea stâlpului. Ne vom implica şi noi să rezolvăm această situaţie care poate crea probleme cetăţenilor“, a menţionat Marius Ionescu, directorul tehnic al Primăriei Târgu Jiu.
Stâlpul din cartierul Griviţei nu este însă unic la Târgu Jiu, ci altul mai mare se află de mulţi ani în mijlocul unui drum ce traversează cartierul ACH, aflat în partea de nord a oraşului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII