30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateING Asigurări de Viaţă şi-a sporit afacerile cu 4,5% în primul trimestru, la 136 milioane lei

ING Asigurări de Viaţă şi-a sporit afacerile cu 4,5% în primul trimestru, la 136 milioane lei

ING Asigurări de Viaţă a afişat pentru primele trei luni prime brute subscrise de 136 milioane lei, în creştere cu 4,5% faţă de acelaşi interval din 2009, când a înregistrat 130 milioane lei, a anunţat miercuri ING.

"Primele trei luni din 2010 au evidenţiat o atitudine matură a consumatorilor români, consolidată după anul 2009, în care a crescut conştientizarea nevoii de protecţie şi de a pune deoparte bani pentru viitor. Astfel, în rândul clienţilor ING sesizăm o reducere semnificativă a numărului celor care aleg să renunţe la contractele de asigurări, dar şi o apetenţă mai ridicată pentru produse care oferă beneficii multiple", a declarat directorul general al ING Asigurări de Viaţă, Cornelia Coman.

Ea a adăugat că şi în acest an se aşteaptă să fie resimţite efectele perioadei dificile din anii 2008-2009 la nivel internaţional. "Măsurile luate de Guvern ca urmare a acordului cu FMI ne determină să păstram o atitudine rezervată cu privire la evoluţiile imediat următoare. Avem însă speranţa că perioada prin care am trecut cu toţii să ne facă mai responsabili pentru viitorul nostru financiar", a adăugat Coman.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS