30 C
Craiova
luni, 3 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArbitrul Marius Martiş rămâne în arest prin decizia Curţii de Apel Piteşti

Arbitrul Marius Martiş rămâne în arest prin decizia Curţii de Apel Piteşti

Curtea de Apel Piteşti a respins, miercuri, recursul depus de avocatul arbitrului Marius Martiş, arestat preventiv pentru complicitate la infracţiunea de luare de mită în dosarul corupţiei din fotbal, după ce luni cererea sa de eliberare sub control judiciar a fost respinsă şi de Tribunalul Argeş.

Recursul arbitrului a fost respins ca nefondat, iar sentinţa Curţii de Apel Piteşti este definitivă şi nu poate fi atacată.

Magistraţii Tribunalului Argeş au respins, miercuri, cererea de eliberare sub control judiciar formulată de fostul arbitru Ionică Serea, arestat preventiv pentru infracţiunea de luare de mită în dosarul corupţiei din fotbal, în care este cercetat şi omul de afaceri Cornel Penescu. "În temeiul dispoziţiilor art. 1608a alin. 6 Cod procedură penală, respinge cererea de liberare provizorie sub control judiciar, formulată de inculpatul SEREA IONICĂ, în prezent aflat în Arestul IPJ Argeş, ca neîntemeiată. Obligă petentul la 10 lei cheltuieli judiciare către stat. Cu recurs în 24 de ore de la pronunţare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.05.2010, la Tribunalul Argeş – Secţia penală", se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Argeş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS