27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateVeniturile SIF Banat-Crişana au crescut de cinci ori în primul trimestru, la 18,6 milioane lei

Veniturile SIF Banat-Crişana au crescut de cinci ori în primul trimestru, la 18,6 milioane lei

SIF Banat-Crişana (SIF1) a înregistrat în primul trimestru venituri de 18,6 milioane lei (4,5 milioane euro), sumă de cinci ori peste valoarea din perioada similară a anului trecut, şi cheltuieli de 13,1 milioane lei, de aproape patru ori mai mari.

Societatea de investiţii financiare a încheiat primele trei luni ale anului cu venituri de 3,5 milioane lei şi cheltuieli de 3,4 milioane lei.

"Veniturile totale depăşesc substanţial veniturile realizate la 31 martie 2009, în principal datorită veniturilor realizate din investiţii financiare cedate (…) Creşterea cheltuielilor se regăseşte în principal la cheltuielile cu investiţiile financiare cedate, majorare care este în concordanţă cu evoluţia veniturilor din investiţii financiare cedate", se arată în raportul financiar al SIF Banat-Crişana transmis, vineri, Bursei de Valori Bucureşti.

Cheltuielile cu personalul au crescut cu 21%, la 1,9 milioane lei, după ce în exerciţiul financiar anterior au însumat 1,6 milioane lei. Salariile au cumulat 1,5 milioane lei, reprezentând 77% din totalul cheltuielilor. Alte 455.000 de lei au fost plătite pentru asigurările şi protecţia socială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS