27.8 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMinistrul Muncii a demis-o pe Loredana Manolache pentru exprimarea publică a părerilor personale

Ministrul Muncii a demis-o pe Loredana Manolache pentru exprimarea publică a părerilor personale

Consilierul personal al ministrului Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale, Loredana Manolache, a fost demisă pentru exprimarea publică a unor păreri personale care nu reprezentau punctele de vedere ale instituţiei, a anunţat, vineri, ministerul de resort într-un comunicat.

Consiliera personală a ministrului Muncii declarase joi pentru cotidianul Gândul că ministrul Muncii, Mihai Şeitan, nu avea habar de reducerea pensiilor înainte de anunţul preşedintelui Traian Băsescu.

Ea declarase că decizia de reducere a salariilor, pensiilor şi ajutoarelor de şomaj s-a luat într-un cadru restrâns, din care a fost exclus chiar şi ministrul Muncii.

Potrivit consilierei personale a Ministerului Muncii, Loredana Manolache, Şeitan nu ştia nimic despre această decizie până la ora la care a plecat spre şedinţa de Guvern, care a început înainte de anunţul preşedintelui Băsescu şi a continuat după acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII