30.9 C
Craiova
luni, 10 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateDirectorul Oil Terminal: Aşteptăm rezultatele verificărilor să vină în două-trei zile

Directorul Oil Terminal: Aşteptăm rezultatele verificărilor să vină în două-trei zile

Directorul Oil Terminal, Silviu Wagner, a declarat, sâmbătă, că "ancheta" care a vizat atât documuntele contabile ale firmei, cât şi stocurile de materii s-a încheiat mai devreme decât se aştepta, precizând că, în două-trei zile, sunt aşteptate rezultatele verificărilor.

"Ancheta s-a încheiat azi noapte (n.r. – vineri noapte), pe la ora 12.00 – 01.00. S-a finalizat controlul în 48 de ore şi nu în 72 de ore, aşa cum anticipam eu la început. Au fost mulţi şi au fost şi foarte activi", a declarat directorul societăţii Oil Terminal, Silviu Wagner, citat de corespondentul Mediafax.

El a precizat că nu au fost descoperite documente falsificate sau neconcordanţe între acte şi cantităţile de produse petroliere aflate în depozite.

"S-a finalizat acţiunea de strângere de date şi de confruntare a documentelor cu stocurile de produse petroliere şi toate sunt în ordine. Nu putem vorbi despre o evaziune fiscală, aşa cum am mai spus şi la începutul controlului şi suntem mulţumiţi că am putut demonstra astfel acest lucru. Nu s-au găsit documente de transport sau contabile false, documente care să ateste intrări sau ieşiri ilegale de produse în şi din depozitele societăţii şi nici nu s-au depistat cantităţi de produse petroliere care să nu fi respectat regimul vamal", a afirmat Silviu Wagner.

Directorul Oil Terminal a mai spus că au fost găsite şi mici inadvertenţe, dar cantităţile sunt infime şi sunt trecute la pierderi tehnologice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII