19.4 C
Craiova
miercuri, 12 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateO femeie a fost rănită în explozia care s-a produs luni într-un bloc din cartierul braşovean Noua

O femeie a fost rănită în explozia care s-a produs luni într-un bloc din cartierul braşovean Noua

O puternică explozie a zguduit, luni dimineaţă, un bloc situat în cartierul braşovean Noua, fiind înregistrate însemnate pagube materiale, explozia soldându-se şi cu rănirea unei persoane, transmite corespondentul NewsIn.

Explozia s-a produs puţin înainte de ora 8.00 şi nu a fost urmată de incendiu. În urma deflagraţiei a fost distrus zidul exterior al garsonierei, fiind înregistrate şi alte pagube materiale. Proprietarul garsonierei, o femeie în vârstă de 88 de ani, a suferit arsuri la nivelul mâinilor, a primit îngrijiri de la medicii echipajului SMURD deplasat în zonă, după care a fost transportată la spital pentru investigaţii.

„Din fericire nu s-au înregistrat victime. Specialiştii ISU au început cercetarea pentru stabilirea cauzelor exploziei. Este posibil ca deflagraţia să se fi produs din cauza unei acumulări de gaze, dar despre cauza exactă vom putea vorbi doar după încheierea cercetărilor de la faţa locului“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS