25.5 C
Craiova
marți, 11 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateEnel Distribuţie Muntenia va plăti peste 35 milioane lei pentru servicii de global-service

Enel Distribuţie Muntenia va plăti peste 35 milioane lei pentru servicii de global-service

Enel Distribuţie Muntenia va aloca din surse proprii 35.064.000 lei, fără TVA, pentru a contracta servicii de global-service, potrivit unui anunţ de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Contractul prevede servicii de întreţinere şi exploatare complexă a clădirilor, spaţiilor şi echipamentelor aferente acestora, relocari, precum şi alte servicii suport şi intervenţii în situaţii de urgenţă, locul principal de prestare fiind sediile, locaţiile autorităţii contractante sau ale asociaţilor – conform anexelor de la caietul de sarcini, pentru Bucureşti şi judeţele Ilfov, Giurgiu, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Hunedoara, Constanţa, Călăraşi, Ialomiţa şi Tulcea.

Potrivit anunţului de participare, tipul procedurii ca fi negocierea. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 mai, ora 15:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 iunie, ora 12:00. Ofertele vor fi deschise în 1 iunie, ora 15:00. Criteriul de atribuire va fi preţul cel mai scăzut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS