22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT APOI S-AU OPRIT ÎN GARD

Craiova: DOUA MASINI S-AU CIOCNIT APOI S-AU OPRIT ÎN GARD

Doua autoturisme care mergeau aproape unul lânga altul pe o strada din Craiova au ajuns împreuna într-un gard din beton.
Cu circa o jumatate de ora în urma, un BMW cu nr. DJ-09-PSO si un Cielo cu nr. DJ-10-SFN se deplasau pe bulevardul Decebal din Craiova, dinspre strada Caracal catre Calea Bucuresti. În apropiere de MAT, cele doua masini au intrat în coliziune în momentul în care BMW-ul a încercat sa vireze la stânga, pentru a trece pe cealalta parte a bulevardului.
Soferii au pierdut controlul masinilor, iar cele doua vehicule au traversat celalalt sens de mers si s-au oprit la câtiva metri unul de altul, într-un gard de beton de pe cealalta parte a strazii.
În urma impactului, soferul din Cielo a ramas blocat în masina, fiind scos din vehicul de echipa de descarcerare a pompierilor, preluat de echipajul ambulantei SMURD si condus la Spitalul de Urgenta Craiova pentru îngrijiri medicale.
Politistii de la Biroul Rutier Craiova sunt în acest moment la locul accidentului si încearca sa stabileasca daca soferul BMW-ului nu s-a asigurat la schimbarea directiei de mers ori daca soferul autoturismului Cielo a facut o depasire neregulamentara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

16 COMENTARII