20.7 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateDolj: ACCIDENT LA IEŞIREA DIN CRAIOVA

Dolj: ACCIDENT LA IEŞIREA DIN CRAIOVA

Un grav accident de circulaţie s-a produs în această seară pe drumul european E 574, la ieşirea din Craiova către Balş, în apropierea reprezentanţei Peugeot.

Vineri seara, în jurul orei 22.00, un Renault cu numărul de înmatriculare B-96-SKS, care se deplasa dinspre Craiova către Balş, a tamponat din spate un autoturism Opel, înmatriculat în Bulgaria sub nr. BH-4808-BK, care se pregătea să vireze la stânga către Pieleşti. Impactul a fost atât de puternic încât Renaultul s-a răsturnat, iar Opelul a fost proiectat într-un Logan cu numărul AG-10-BYI, care venea regulamentar din sens opus.

A fost nevoie de intervenţia mai multor ambulanţe şi a echipei de descarcerare a pompierilor pentru extragerea victimelor din maşinile avariate. Cel puţin trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova pentru îngrijiri şi investigaţii medicale.

Circulaţia în zonă a fost oprită mai mult de o oră, pe ambele sensuri de mers ale drumului european formându-se cozi de circa trei kilometri.

Din primele cercetări ale poliţiştilor de la Serviciul Rutier Dolj, se pare că vinovat de producerea accidentului este şoferul Renaultului, care nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de vehiculul din faţă şi nu a adaptat viteza la condiţiile de drum – ploaie şi carosabil umed.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

8 COMENTARII