19.3 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBox: Bute susţine că nu s-a temut deloc de Miranda

Box: Bute susţine că nu s-a temut deloc de Miranda

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică, după ce şi-a păstrat titlul mondial IBF, că îl respectă pe columbianul Edison Miranda, dar a precizat că acesta nu a reprezentat o "sursă de îngrijorare" pentru el la meciul de la Centre Belle.
"Totul s-a desfăşurat aşa cum eu şi antrenorul Stéphan Larouche am prevăzut. Am lucrat la acest upercut în timpul pregătirii din Florida. Când l-am lovit cu acest upercut, am simţit că s-a terminat. Cu Miranda trebuia să atac, nu doar să stau la contraatac, aşa că am luat controlul din prima repriză. În repriza a treia am văzut că voia să joace cu îndrăzneală şi am profitat de această deschidere a lui. Am spus că nu voi încerca să câştig prin KO, dar nici nu-i voi lăsa ocazia să câştige înainte de limită", a afirmat Lucian Bute, citat de mediafax.ro
Bute a subliniat că părinţii lui au fost la meciul de la Montreal. "Tata a asistat la meci, dar mama nu. Ea nu a dorit niciodată să mă vadă boxând, ea a rămas în vestiar", a completat campionul mondial.
Pugilistul român Lucian Bute l-a învins, duminică dimineaţă, la Centre Bell din Montreal, pe columbianul Edison "Pantera" Miranda, reuşind să-şi apere, pentru a cincea oară, titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU