18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateSenatorul Voicu rămâne în arest

Senatorul Voicu rămâne în arest

Senatorul Cătălin Voicu rămâne în arest, după ce Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins, luni, cererea făcută de acesta de eliberare sub control judiciar. Senatorul Cătălin Voicu s-a plâns magistraţilor de la instanţa supremă că a fost supus unui linşaj mediatic şi că nu are încredere în interceptările şi înregistrările făcute de DNA şi SRI în cazul său.
"Ce aş putea să fac să dovedesc contrariul, că nu este adevărat ceea ce s-a relatat în mass-media. Solicit să răspund pentru faptele mele, nu pentru răstălmăcirile lor. Contest acele discuţii purtate între mine şi generalii Matei şi Isac, precum şi cu alţi doi poliţişti, pe motiv că, inclusiv cele patru persoane audiate fiind în faţa procurorilor, nu îşi recunosc vocile pe acele înregistrări, nu recunosc ordinea discuţiilor, precum nici pasaje întregi din acele discuţii", a declarat Cătălin Voicu.
Voicu a mai declarat că "un singur om" îl vrea arestat şi a lăsat de înţeles că ar avea legătuă cu cazul răpirii jurnaliştilor români în Irak.
"Zeci de milioane de euro au plecat din România în Irak şi au ajuns în conturile poliţiei irakiene şi doar puţin peste un milion de euro în conturile răpitorilor. Un singur om mă vrea în arest şi nu m-a vrut la Interne, iar DNA îl reprezintă, nu eu vorbesc la Palatul Cotroceni pe telefoane", a mai spus Voicu. Mai mult, senatorul a acuzat că alegerile au fost furate, spunând că îşi asumă întru totul afirmaţia.
Voicu a mai spus, în ultimul cuvânt în faţa instanţei, că îl cunoaşte pe judecătorul Cristian Jipa de 20 de ani şi că l-a chemat la discuţia cu Alexandru Mazăre "în calitate de prieten", mai ales că soţia judecătorului este membru PSD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU