23.4 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Statuie a lui Tiger Woods realizată din prezervative
Conducerea unui restaurant din Thailanda care militează în favoarea raporturilor sexuale protejate a instalat în incintă o statuie a jucătorului de golf Tiger Woods. Ciudăţenia este că replica în mărime naturală a sportivului a fost realizată numai şi numai din prezervative. Potrivit site-ului zigonet.com, manechinul este îmbrăcat într-un tricou roşu, are pantaloni portocalii, şapcă şi curea galbene – toate create din prezervative. Restaurantul, care a fost inaugurat în 1986, încurajează folosirea prezervativului ca mijloc de contracepţie şi în acest scop expune tot felul de lucrări mai mult sau mai puţin artistice realizate din prezervative. În plus, în meniul restaurantului există mai multe feluri de mâncare ale căror denumiri duc cu gândul la ideea promovată, aceea de protejare sexuală prin folosirea prezervativului.   

O englezoaică s-a trezit vorbind cu accent românesc
O femeie din Marea Britanie care şi-a pierdut graiul în urma unui grav accident de circulaţie a învăţat de curând să vorbească, dar, stupoare, englezoaica a căpătat un foarte ciudat accent românesc. Potrivit site-ului zigonet.com, Jacquie Aubry, de 59 de ani, a fost implicată într-un grav accident rutier petrecut anul trecut în România. În urma şocului, femeia nu a mai putut nici să meargă, nici să vorbească şi a fost nevoită să ceară ajutorul unui logoped pentru a putea vorbi din nou. Englezoaica şi-a regăsit într-un final graiul, însă şi-a surprins familia şi prietenii vorbind cu un puternic accent românesc, pe care nu îl avea înainte de accident. Potrivit psihologului femeii, accentul se datorează şocului şi, teoretic, ar trebui să dispară treptat. „Cu cât vorbesc mai mult, cu atât mai mult se pierde accentul şi sper că foarte curând voi vorbi ca înainte“, a declarat Jacqui Aubry.

Elizabeth Taylor, logodită la 78 de ani
Veterana actriţă Elizabeth Taylor este la un pas de a se căsători pentru a noua oară, informează site-ul web.orange.co.uk, care citează surse din presa americană. Potrivit acestora, legendara actriţă, ajunsă la venerabila vârstă de 78 de ani, s-a logodit de curând cu Jason Winters, un bărbat de 49 de ani, cu care are o relaţie amoroasă de ceva vreme. „Nu este nici un secret faptul că ei sunt împreună de mult timp şi că se iubesc, dar până acum au păstrat dragostea aceasta doar pentru ei“, a precizat un apropiat al actriţei pentru publicaţia UsMagazine. Elizabeth Taylor, care a mai fost căsătorită de opt ori până acum, a vorbit deseori în public despre sentimentele ei pentru Jason Winters, iar de curând actriţa a declarat pentru o revistă americană că „prietenul ei“ este unul dintre cei mai chipeşi bărbaţi pe care i-a văzut vreodată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS