17 C
Craiova
miercuri, 5 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateHandbal (m): România va întâlni Lituania, Spania şi Croaţia, în preliminariile CE din 2012

Handbal (m): România va întâlni Lituania, Spania şi Croaţia, în preliminariile CE din 2012

Naţionala de handbal masculin a României va evolua în grupa a 2-a de calificare la turneul final al Campionatului European din 2012, cu reprezentativele Lituaniei, Spaniei şi Croaţiei, conform tragerii la sorţi de luni, de la Belgrad.
La turneul final, la care vor participa 16 echipe, sunt calificate direct Franţa, deţinătoarea titlului continental, şi Serbia, în calitate de naţiune organizatoare. În afara celor două reprezentative, alte 37 de echipe naţionale, printre care şi România, vor lupta pentru celelalte 14 locuri rămase, în grupe de calificare, ale căror meciuri se vor juca între 27 octombrie 2010 şi 12 iunie 2011.
 Pentru turneul final al CE din 2012 s-au format şapte grupe a câte patru echipe, primele două clasate urmând a obţine calificarea la competiţia programată între 17 şi 29 ianuarie 2012.
Naţionala masculină a României are programată reunirea luni, la Izvorani. Handbaliştii tricolori se vor pregăti câteva zile, după care vor susţine două meciuri-test cu lotul B al Cehiei, sâmbătă la Buzău şi duminică la Ploieşti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU