22.8 C
Craiova
joi, 6 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateApărarea lui Costiniu cere verificarea autorizaţiei de interceptare a telefonului şoferului lui Voicu

Apărarea lui Costiniu cere verificarea autorizaţiei de interceptare a telefonului şoferului lui Voicu

Avocata lui Costiniu a cerut instanţei să verifice dacă există autorizaţie de interceptare a telefonului şoferului lui Cătălin Voicu, de pe care judecătorul Costiniu ar fi vorbit, în luna noiembrie, cu omul de afaceri Căşuneanu şi s-ar fi scuzat că acesta a pierdut procesul pe care îl avea la ÎCCJ.

Interceptarea acelei convorbiri a fost folosită de procurorii DNA ca probă pentru incriminarea judecătorului Costiniu şi a omului de afaceri Costel Căşuneanu.

Potrivit avocatei Alice Drăghici, interceptările ar fi fost făcute în baza a nouă mandate de siguranţă naţională. Drăghici a mai spus documentele rezultate au caracter clasificat şi că ar trebui verificat dacă este permis accesul la interceptări.

Totodată, Drăghici a susţinut în faţa instanţei că, potrivit probelor procurorilor, Voicu este cel care a comis fapta de trafic de influenţă, pentru că a intervenit, cu sprijinul lui Costiniu, pentru soluţionarea dosarului omului de afaceri Costel Căşuneanu.

Avocata magistratului a explicat că, din probele de la dosar, nu rezultă complicitatea lui Florin Costiniu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS