10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateBucureşti: Poliţistul doljean Surugiu, reţinut de procurorii Parchetului General pentru 24 de ore

Bucureşti: Poliţistul doljean Surugiu, reţinut de procurorii Parchetului General pentru 24 de ore

Agentul de poliţie Stelian Surugiu, ajutor de şef de post în comuna doljeană Piscu Vechi, a fost reţinut aseară, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă emisă de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, potrivit Realitatea TV. El fusese ridicat ieri după-amiază de acasă de ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Dolj, în baza unui mandat de aducere, şi condus pentru audieri la Bucureşti, în faţa procurorilor de la Parchetul General, care au preluat dosarul în care agentul este cercetat pentru ucidere din culpă.

Reamintim că, pe 29 martie 2010, în jurul orei 19.00, agentul Stelian Surugiu, de 35 de ani, ajutor de şef de post în comuna doljeană Piscu Vechi, a accidentat-o mortal pe Victoria Mitran, de 51 de ani, angajată a Spitalului de Neuropsihiatrie din Poiana Mare. În timp ce conducea autoturismul personal pe DN 55A, aproape de comuna Poiana Mare, poliţistul a intrat în plin cu maşina în femeia care circula cu bicicleta pe marginea părţii carosabile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII