19.5 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCraiova: Trei dintre tinerii implicaţi în jaful din noaptea de Înviere au fost prinşi

Craiova: Trei dintre tinerii implicaţi în jaful din noaptea de Înviere au fost prinşi

Poliţiştii din Craiova au fost sesizaţi în noaptea de 3 spre 4 aprilie, în jurul orei 04.00, cu privire la faptul o femeie de 60 de ani, din localitate, a fost victima unei tâlhării. Patru persoane mascate au pătruns în locuinţa femeii, au imobilizat-o şi au sustras un seif în care se aflu 0,5 Kg bijuterii din aur, în valoare de 10.000 euro şi documente personale. După comiterea faptei, persoanele în cauză au plecat cu un autoturism. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii i-au identificat pe principalii suspecţi de comiterea faptei, Ucrain B., de 36 de ani, Lavinu S., de 29 de ani, Dumitru N., de 21 de ani şi Aurel B., de 22 de ani, toţi din Craiova.
Întrucât suspecţii se sustrăgeau cercetărilor, poliţiştii au desfăşurat activităţi pentru depistarea şi reţinerea lor, iar ieri i-au prins pe trei dintre ei, respectiv Lavinu S., Dumitru N. şi Aurel B.
La domiciliul lui Ucrain B., într-un autoturism care corespundea descrierii făcute de victimă, poliţiştii au identificat seiful sustras. Acesta prezenta urme de forţare, iar din interior au fost recuperate şi ridicate în vederea cercetărilor bijuteriile sustrase.
În baza probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a avizat începerea urmăririi penale şi a dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Aureş B., urmând ca acesta să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Totodată instanţa a hotărât cercetarea în stare de libertate a lui Lavinu S. şi a lui Dumitru N.
În continuare, întrucât Ucrain B. se sustrage cercetărilor, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj s-a constituit o echipă de poliţişti care desfăşoară investigaţii pentru găsirea suspectului care va fi cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII