Acasă Actualitate Primăria Capitalei vrea să obţină mai mulţi bani din comerţul stradal

Primăria Capitalei vrea să obţină mai mulţi bani din comerţul stradal

-

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a dat o dispoziţie prin care stabileşte modul în care se vor da autorizaţiile de comerţ stradal cu ocazia principalelor sărbători, urmând ca solicitările depuse până acum de comercianţi la primăriile de sector să intre în atribuţia Administraţiei Străzilor.

Prin această decizie, primăria vrea să crească sumele încasate la buget datorită unor sărbători precum 1 Martie, 8 Martie, Paşte, Crăciun şi Anul Nou.

Cererile vor fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Bucureşti sau la Administratia Străzilor. Solicitările înregistrate la primăriile de sector vor fi redirecţionate tot către Administraţia Străzilor. Această instituţie, împreună cu Direcţia Evidenţă Imobiliară şi Cadastrală şi Direcţia Urbanism şi Amenajarea Teritoriului, vor identifica spaţiile pentru comerţ stradal, vor stabili numărul acestora pentru fiecare zonă şi vor pregăti planurile de amplasare, se mai arată în dispoziţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

Handbaliştii revin la treabă

Echipa masculină de handbal Universitatea Craiova reia meciurile oficiale din campionat în acest sfârşit de săptămână. Trupa lui Cătălin Popescu va primi,...