31.7 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMADR vrea să înlocuiască directorii numiţi în agenţii pe criterii de nepotism cu profesionalişti

MADR vrea să înlocuiască directorii numiţi în agenţii pe criterii de nepotism cu profesionalişti

Secretarul de stat în Ministerul Agriculturii, Adrian Rădulescu, a declarat joi că vrea să înlocuiască directorii puşi în funcţii pe criterii de nepotism în cadrul celor două agenţii de plăţi, APIA şi APDRP, şi să aducă în locul acestora profesionişti.

"Din punct de vedere tehnic stăm foarte prost, pentru că întotdeauna şi-a băgat politica coada, schimbând directori la fiecare schimbare a guvernării şi au fost aduşi nişte incompetenţi, pe criterii de nepotism şi de chestiuni de salarii, iar aceste organisme nu merg. Vom face curăţenie atât cât vom putea, avem deja aprobarea premierului ca pe cele două agenţii de plăţi (Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură şi Agenţia de Plăţi pentru Dezvoltare Rurală şi Pescuit n.r.) să aducem profesionişti", a explicat secretarul de stat, Adrian Rădulescu, în cadrul evenimentului AGRICULTURA – Oportunităţi de finanţare şi afaceri în condiţii de criză.

Acesta a adăugat că în alegerea personalului nu se va ţine cont de partidul politic din care face parte persoana respectivă, menţionând că fiecare partid are şi profesionişti.

"Indiferent de partid, trebuie să fie profesionişti, pentru că eu sunt sigur că orice partid este la guvernare are şi el profesioniştii lui. Noi avem însă o mare problemă, nu promovăm profesioniştii, promovăm pe pile", a mai spus Adrian Rădulescu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS