14.5 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: 45 de persoane audiate în Turcia privind existenţa unor meciuri trucate

Fotbal: 45 de persoane audiate în Turcia privind existenţa unor meciuri trucate

Patruzeci şi cinci de persoane, printre care se află şi foşti fotbalişti internaţionali, au fost interogate, joi, de poliţia turcă într-un scandal legat de existenţa unor meciuri trucate, au anunţat autorităţile locale şi posturile de televiziune.
Şeful poliţiei din Istanbul, Huseyin Capkin, a declarat, miercuri, că suspecţii – jucători şi conducători de cluburi – au fost reţinuţi de poliţia financiară din Istanbul şi din alte 25 de oraşe din ţară.
Arif Erdem, fost mijlocaş internaţional şi actual antrenor secund al echipei Buyuksehir Belediyespor (prima ligă turcă), precum şi Fatih Akyel, alt fost internaţional, figurează printre suspecţii audiaţi de poliţia din Istanbul, potrivit posturilor de televiziune NTV şi CNN-Turcia, citate de mediafax.ro.
Sursele citate menţionează că cei doi ar putea fi deferiţi justiţiei joi sau vineri.
Federaţia de Fotbal din Turcia (TFF) a anunţat că această afacere nu are legătură cu ancheta efectuată de poliţia germană din Bochum.
În luna noiembrie a anului trecut, anchetatorii germani au descoperit o vastă reţea de pariuri trucate, care ar fi influenţat peste 200 de meciuri din nouă ţări, dintre care 60 în Germania.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS