13.3 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateEnergoNuclear va plăti între 1,5 şi 5 mil. euro pentru consultanţă financiară la unităţile 3 şi 4

EnergoNuclear va plăti între 1,5 şi 5 mil. euro pentru consultanţă financiară la unităţile 3 şi 4

EnergoNuclear va aloca din surse proprii între 1,5 mil. euro şi 5 mil. euro pentru contractarea de servicii de consultanţă financiară destinate dezvoltării proiectului de realizare a Unităţilor 3 şi 4 ale centralei nucleare de la Cernavodă , potrivit unui anunţ de participare publicat pe SEAP.

Serviciile care vor fi furnizate de către consultantul financiar vor fi livrate în doua faze principale: Faza I – Etapa de Pre-Proiect şi Faza II, care va începe imediat sau la scurt timp după decizia finală de investiţie care va fi luată de acţionarii EnergoNuclear.

Participanţii trebuie să prezinte o garanţie de participare în sumă de 32.500 de euro. De asemenea, cei interesaţi trebui să prezinte o declaraţie privind cifra de afaceri medie pe ultimii trei ani, precum şi dovada asigurării profesionale pentru o valoare asigurată de cel puţin 5 milioane de euro ca şi confirmare de la asigurator sau de la agentul de asigurare că asigurarea profesională este în vigoare/validă şi că ratele au fost plătite (copie legalizată a poliţei de asigurare şi originalul confirmării). Totodată, cifra de afaceri anuală trebuie să fie de minimum 3.000.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS