20.1 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateUniCredit Ţiriac Bank ieftineşte serviciul de internet banking pentru IMM şi populaţie

UniCredit Ţiriac Bank ieftineşte serviciul de internet banking pentru IMM şi populaţie

UniCredit Ţiriac Bank, a şasea bancă de pe piaţă după active, a anunţat miercuri că a eliminat garanţia de 20 euro pentru serviciul de internet banking accesat de IMM-urile ce cumpără un pachet de cont curent şi că a redus cu 40% costul digipass-ului care permite acces la cont pentru populaţie.

Astfel, IMM-urile au acces gratuit, în timp ce populaţia va plăti 12 euro pentru dispozitivul de securitate ce permite accesul la cont(digipass), taxa fiind percepută o singura dată, la deschiderea contului, potrivit băncii.

Totodată, tranzacţiile intrabancare (între clienţi ai băncii) prin internet banking sunt gratuite, iar costul pentru tranzacţiile cu alte bănci este cu 50% mai mic decât în cazul operaţiunilor la casierie.

UniCredit Ţiriac Bank are aproximativ 50.000 de clienţi persoane fizice şi peste 20.000 de clienţi IMM utilizatori ai serviciului de internet banking. Banca este controlată de grupul bancar italian UniCredit şi are o reţea de 241 de sucursale, ce deservesc 515.000 de clienţi activi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS