28.3 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCinci cetăţeni ruşi au fost prinşi la Nădlac în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

Cinci cetăţeni ruşi au fost prinşi la Nădlac în timp ce încercau să treacă ilegal graniţa în Ungaria

Cinci cetăţeni ruşi au fost reţinuţi, în cursul nopţii de duminică spre luni, de poliţiştii de frontieră de la Nădlac, judeţul Arad, în timp ce încercau să ajungă ilegal în Ungaria, ei fiind prinşi pe un câmp din apropierea graniţei, transmite corespondentul NewsIn.

Cei cinci cetăţeni ruşi – patru bărbaţi şi o femeie – au fost reţinuţi de patrula de supraveghere a frontierei de stat, la marginea localităţii Nădlac, la aproximativ 100 metri de teritoriul Ungariei.

"În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că sunt cetăţeni din Rusia, cu vârste cuprinse între 19 şi 26 ani, care intenţionau să ajungă în Ungaria. Cetăţenii ruşi au spus că s-au deplasat cu un autoturism de ocazie până în localitatea Nădlac, de unde şi-au continuat călătoria pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii. Ei au recurs la această metodă pentru că nu posedau viză pentru Spaţiul Schengen“, a precizat, luni, agent Mihaela Leş, purtător de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS