22.8 C
Craiova
sâmbătă, 15 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCNU va aloca 10,8 mil. lei pentru elaborarea documentaţiilor la zăcământul din Carpaţii Orientali

CNU va aloca 10,8 mil. lei pentru elaborarea documentaţiilor la zăcământul din Carpaţii Orientali

Compania Naţională a Uraniului (CNU) va aloca 10,8 milioane lei, fără TVA, pentru "Elaborarea documentaţiilor tehnico-economice necesare pentru punerea în operă a obiectivelor de investiţii aferente zăcământului uranifer din Carpaţii Orientali", potrivit unui anunţ publicat pe SEAP.

Fondurile provin din surse bugetare şi surse proprii pentru activitatea de investiţii.

Se solicită din partea participanţilor o garanţie de bună execuţie de 5% din valoarea contractului subsecvent, fără TVA. Potrivit anunţului de participare publicat pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), tipul procedurii este negocierea.

Se va încheia un acord-cadru pe durata a patru ani cu un singur agent economic. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 31 august 2010, ora 12:00, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 1 septembrie, ora 09:30. Ofertele vor fi deschise în 1 septembrie, ora 10:00, la sediul Companiei Naţionale a Uraniului din Bucureşti.

Durata contractului sau termenul pentru finalizare este de 48 de luni începând de la data atribuirii contractului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS