19.4 C
Craiova
marți, 14 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Cârţu: "Oficialii de la Pandurii mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă"

Fotbal – Cârţu: „Oficialii de la Pandurii mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă”

Noul antrenor al formaţiei Pandurii, Sorin Cârţu, a declarat, miercuri seară, la sosirea la Târgu Jiu, că a fost rugat de oficialii grupării gorjene să revină la echipă şi să evite retrogradarea.
"Nu pot spune că sunt prea bucuros că am revenit acum, dar am avut o discuţie cu preşedintele Marin Condescu şi cu Daniel Burlan, directorul general de la SNLO şi mi-au cerut ajutorul pentru perioada aceasta dificilă. Aş fi vrut să vin într-o altă situaţie, să mă întorc la Pandurii într-o situaţie mai bună pentru echipă", a spus Cârţu, citat de mediafax.ro.
Cârţu a afirmat că are încredere în jucătorii de la Pandurii că vor evita această perioadă dificilă pentru echipă: "E o situaţie grea şi dificilă acum pentru echipă, dar am încredere în băieţi că pot să remedieze această situaţie pentru că le ştiu în mare posibilităţile . Dar nu ştiu la ce nivel sunt din punct de vedere fizic, pentru că altfel îi cunosc pe fiecare în parte foarte bine şi ştiu ce pot".
Sorin Cârţu a sosit la Târgu Jiu însoţit de foştii săi secunzi Mircea Irimescu şi Silviu Lung , din echipa sa urmând să mai facă parte şi Florin Bejinaru. Noul tehnician al gorjenilor a purtat o primă discuţie de peste o oră cu jucătorii, care au fost convocaţi cu toţii în cantonamentul de la Hotel Sport.
Pandurii ocupă locul 14 în clasament, la două puncte distanţă de Universitatea Craiova, care se situează pe prima poziţie retrogradabilă, a 15-a.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII