25.1 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePasagerii cursei Tarom care a revenit la sol după o oră de la decolare vor pleca cu o altă aeronavă

Pasagerii cursei Tarom care a revenit la sol după o oră de la decolare vor pleca cu o altă aeronavă

Cei 96 de pasageri ai cursei Tarom Bucureşti-Barcelona, care a revenit la sol pe aeroportul Otopeni la circa o oră de la decolare, din cauza unei defecţiuni tehnice, vor fi preluaţi de o altă aeronavă pentru a ajunge la destinaţie, au declarat pentru NewsIn reprezentanţii operatorului Tarom.

"După decolare, pilotul a semnalat o problemă tehnică minoră şi a luat preventiv decizia de a se întoarce pe aeroportul Otopeni pentru siguranţa pasagerilor. Pasagerii nu au fost în niciun moment în pericol, defecţiunea a fost semnalată la cabina piloţilor. Aterizarea s-a făcut în condiţii de siguranţă, iar în acest moment cei 96 de pasageri aşteaptă în zona de tranzit a aeroportului pentru a fi preluaţi de o altă aeronavă. Nu ştim cu exactitate la ce oră va decola această cursă, noi căutăm în acest moment cea mai rapidă soluţie", au precizat reprezentanţii operatorului Tarom.

O cursă Tarom Bucureşti-Barcelona, cu 96 de pasageri la bord, a cerut permisiunea să revină la sol pe aeroportul Otopeni la aproximativ o oră de la decolare.

"Avionul de tip Boeing 737 a decolat de pe Aeroportul Otopeni la ora 9.32 şi a cerut permisiunea să aterizeze la 10.28, pilotul sesizând o defecţiune tehnică. Pasagerii sunt în prezent în zona de tranzit a aeroportului", au declarat pentru NewsIn reprezentanţii aeroportului Otopeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS