30.6 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitateBerceanu: În urma disponibilizărilor de la CFR, infrastructura va merge "mult mai bine"

Berceanu: În urma disponibilizărilor de la CFR, infrastructura va merge „mult mai bine”

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a comentat luni disponbilizările de la CFR, afirmând că nu se poate merge pe un sistem feroviar care nemulţumeşte pe toată lumea, cu un personal extrem de numeros, plătit destul de bine şi care "se înfruptă" din banii publici.

Berceanu a declarat luni, înainte de întâlnirea cu deputaţii democrat-liberali, că nu este posibil ca societăţi ale căror încasări au scăzut în 2009 la jumătate faţă de 2008, să aibă "acelaşi număr de personal".

"Atâta vreme cât angajaţii disponbilizaţi rămân în posturi, se înfruptă din banii dvs. (…) Nu se poate să mergem pe un sistem feroviar care nemulţumeşte pe toată lumea şi are un personal extrem de numeros, plătit destul de bine şi cu tot felul de facilităţi. Nu cred că e în regulă. De-aia suntem puşi miniştrii, administratori, ca să echilibrăm lucrurile între venituri şi cheltuieli . Nu se poate ca o societate care primeşte subvenţii din banii dvs, să aibă cheltuieli salariale mai mult decât toate subvenţiile la un loc", a apreciat ministrul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS