22.9 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Săndoi susţine că naţionala de tineret are prea puţine amicale

Fotbal: Săndoi susţine că naţionala de tineret are prea puţine amicale

Selecţionerul echipei de tineret, Emil Săndoi, a declarat, într-o conferinţă de presă, că reprezentativa pe care o conduce are prea puţine partide de amicale înaintea meciurilor cu Rusia şi Moldova, contând pentru preliminariile Campionatului European din 2011.

"Având în vedere că avem destul de puţine meciuri amicale până la partidele oficiale pe care le vom avea cu Moldova şi Rusia, în august şi septembrie, este foarte important fiecare joc pentru noi şi ne interesează să avem o evoluţie bună. Suntem în discuţii pentru un meci amical cu Serbia până la finalul campionatului şi încă unul imediat după încheierea campionatului. Sunt câteva luni în care nu ne vom întâlnii cu jucătorii şi doar îi vom monitoriza în meciurile de campionat", a spus Săndoi, citat de mediafax.ro.

Emil Săndoi s-a arătat nemulţumit şi de faptul că nu are soluţii pentru postul de fundaş stânga. "Faţă de generaţia trecută, când pe postul de fundaş stânga aveam jucători precum Sepsi, Latovlevici sau Filip şi nu aveam decât un atacant, pe Bogdan Stancu, la această generaţie avem mai puţini jucători de profil defensiv şi mai mulţi de profil ofensiv. Pe postul de fundaş stânga îl avem doar pe Silviu Ilie", a completat Săndoi.

Partida amicală Israel – România se va disputa, miercuri, cu începere de la ora 18.00, la Tel Aviv.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS