18.4 C
Craiova
marți, 4 iunie, 2024
Știri de ultima orăActualitatePrimăria Craiova susţine că Universitatea poate juca în continuare pe "Ion Oblemenco"

Primăria Craiova susţine că Universitatea poate juca în continuare pe „Ion Oblemenco”

Primăria Craiova a remis un comunicat în care a anunţat că echipa de fotbal Universitatea Craiova poate juca pe stadionul "Ion Oblemenco" dacă vor fi îndplinite condiţiile legale pentru acest lucru.
Iată comunicatul:

"Echipa de fotbal Universitatea Craiova nu a primit din partea Federaţiei Române de Fotbal acordul de a juca meciurile pe stadionul din localitatea Drobeta Turnu Severin.
    În aceste condiţii Instituţia Primarului Municipiului Craiova  îşi reafirmă declaraţiile din ultima perioadă conform cărora echipa de fotbal Universitatea Craiova îşi poate disputa în continuare meciurile pe Stadionul „Ion Oblemenco”.
    În condiţiile în care între Clubul Universitatea Craiova şi Primăria Municipiului Craiova vor fi reluate discuţiile privind încheierea unui nou contract de concesiune, Instituţia Primarului Municipiului Craiova este dispusă să ofere concesionarea stadionului „Ion Oblemenco” , contra sumei de 1 euro/lună.
    Ca atare Instituţia primarului Municipiului Craiova aşteaptă o solicitare oficială din partea Clubului Universitatea Craiova în vederea concesionării stadionului „Ion Oblemenco”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

6 COMENTARII