12.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateNoul concept Honda 3R-C va debuta în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto de la Geneva 2010

Noul concept Honda 3R-C va debuta în premieră mondială la Salonul Internaţional Auto de la Geneva 2010

Conceptul revoluţionar Honda 3R-C îşi va face debutul internaţional la Geneva, împreună cu conceptul EV-N care se va lansa la nivel european.
Atât conceptul 3R-C cu trei roţi, proiectat ca un vehicul cu un singur ocupant pentru un nivel de emisii zero, cât şi conceptul urban EV-N au la bază vasta tehnologie si cunostintele Honda în materie de vehicule cu motoare electrice.

Acest concept revoluţionar de vehicul cu trei roti, acţionat de o baterie electrică este imaginea posibilă a viitorului vehicul de transport urban minimal pentru o singură persoană.Transmisia cu baterie electrică este montată în partea de jos a şasiului, prin urmare păstrându-se un centru de greutate coborat ce determină îmbunătăţirea stabilităţii.
Modelul 3R-C are un acoperis transparent care acoperă locul şoferului în timpul în care este parcat, cand nu este utilizat. În momentul în care 3R-C este în mişcare, acoperisul are rol de parbriz panoramic si ofera şoferului, poziţionat aproape de centrul de greutate, protecţie suplimentară faţă de caroserie şi uşi.
Marginile înalte ale învelișului de protecţie al scaunului conferă ocupantului un grad mai mare de siguranţă, diminuând riscurile la impact lateral şi îmbunătăţind protecţia în cazul condiţiilor atmosferice nefavorabile. În faţa şoferului se află un portbagaj care poate fi încuiat şi în care se pot păstra în siguranţă bagaje sau alte articole. Proiectanţii modelului 3R-C au creat o capotă flexibilă care înconjoară partea superioară pentru a reduce expunerea la vreme rea şi a îmbunătăţi confortul.
Comunicat de presă
Studiul 3R-C a fost creat de designeri europeni care îşi desfăşoară activitatea la sediul de Cercetare şi Design al Honda, în Milano.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS