15.5 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal - Solomon: "Dă-o dracu' de datorie, găsim o soluţie, îi dau stadionul pe un euro lui Mititelu"

Fotbal – Solomon: „Dă-o dracu’ de datorie, găsim o soluţie, îi dau stadionul pe un euro lui Mititelu”

Primarul Antonie Solomon a declarat astăzi că este dispus să dea posiblitatea Universităţii Craiova să evolueze pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie chiar dacă gruparea patronată de Adrian Mititelu nu şi-a achitat încă datoriile către Primărie.
"Pînă acum am spus că Universitatea poate veni să evolueze pe "Ion Oblemenco" pe o chirie de un euro doar dacă îşi plăteşte datoriile. O dau dracu' şi de datorie, chiar dacă aşa e legea vom găsi o soluţie. Am anunţat că sîntem dispuşi să intrăm mîine în Consiliu pentru a încheia un nou contract de concesionare a arenei. De ce n-am făcut anunţul mai devreme? Nu mai contează ce a fost, nu ştiu ce a declarat azi Mititelu, eu nu vreau să mă mai cert cu nimeni. Nu am făcut nici o cerere prin care clubul să evacueze stadionul pînă la 31 ianuarie", a declarat Antonie Solomon pentru craiovamaxima.ro.
LPF şi FRF au anunţat în această dimineaţă că Universitatea Craiova nu va putea juca la Turnu Severin, aşa cum dorea patronul clubului, Adrian Mititelu, pentru că acest fapt contravine prevederilor regulamentare în vigoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

5 COMENTARII