15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Clubul Universitatea Craiova a anunţat că echipa nu poate juca la Severin

Fotbal: Clubul Universitatea Craiova a anunţat că echipa nu poate juca la Severin

Clubul Universitatea Craiova a anunţat printr-un comunicat oficial că nu poate organiza meciul contra celor de la Gaz Metan Mediaş la Severin, neprimind acceptul FRF şi LPF. Iată comunicatul clubului:

"FC Universitatea Craiova anunţă că nu are posibilitatea să organizeze meciul cu Gaz Metan Mediaş, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, de sâmbătă, 27 februarie 2010, din urmatoarele motive:

1. Forurile fotbalistice din Romania, FRF şi LPF, ne-au comunicat, oficial, în această dimineaţă, că partida nu poate avea loc la Severin deoarece, după cum susţin acestea, disputarea jocului în localitatea Severin contravine prevederilor regulamentare în vigoare, deşi iniţial am avut acordul scris pentru disputarea meciului în localitatea mai sus menţionată.

2. Nu putem să organizăm meciul pe stadionul "Ion Oblemenco", din Craiova, deoarece, neavând un contract în termen valabil pentru deţinerea imobilului, conform regulamentului, indiferent de scorul înregistrat pe teren, pierdem meciul cu 3-0 la o simplă contestaţie a oricărui terţ interesat.

În aceste conditii, ne este imposibilă organizarea meciului de sâmbătă, cu Gaz Metan Mediaş.

Din datele pe care le deţinem, se pare că băieţii răi au reuşit să facă ceea ce şi-au propus".

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII