14 C
Craiova
miercuri, 1 mai, 2024
Știri de ultima orăActualitateFotbal: Mutu şi-ar putea relua astăzi antrenamentele

Fotbal: Mutu şi-ar putea relua astăzi antrenamentele

Adrian Mutu, suspendat după ce a fost depistat pozitiv de două ori cu sibutramină, a revenit, luni, la Florenţa din vacanţa de câteva zile alături de familie, iar începând de astăzi ar putea să-şi reia pregătirile alături de coechipierii de la Fiorentina, informează La Nazione, în ediţia sa electronică.
"În primul rând semnalăm faptul că  Mutu a revenit la Florenţa după câteva zile de vacanţă acasă la soţia sa Consuelo. Al doilea este faptul că astăzi Mutu vrea să revină la antrenamente cu colegii de la Fiorentina. În al treilea rând, Mutu va fi audiat, la Roma, la începutul săptămânii viitoare de către procurorul antidoping al CONI. Mutu vrea să demonstreze buna sa credinţă. Potrivit unor zvonuri se pare că procurorul ar putea să nu considere valid testul pozitiv de la Chelsea, deci Mutu nu va fi considerat recidivist, dar îi va imputa jucătorului faptul că nu a informat medicul echipei din Florenţa că ia pilule pentru slăbit", notează publicaţia italiană, citată de firenzeviola.it
Potrivit site-ului calciomercato.com, Adrian Mutu are programată, tot astăzi, o întâlnire cu avocaţii săi pentru a-şi pregăti apărarea în vederea audierilor la CONI.
Mutu a fost depistat pozitiv cu sibutramină în urma a două controle antidoping efectuate în ianuarie şi este suspendat temporar până când Comitetul Olimpic Italian (CONI) va lua o decizie în cazul său.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS