19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateRomgaz: O echipă a Gazprom va veni în martie în România să discute despre depozitele de înmagazinare

Romgaz: O echipă a Gazprom va veni în martie în România să discute despre depozitele de înmagazinare

Directorul general al Romgaz, Marcel Adrian Piteiu, a declarat miercuri, înaintea întrevederii cu delegaţia Gazprom, că în martie, o echipă de tehnicieni a celui mai mare producător de gaze din lume va sosi în România pentru discuţii privind colaborarea legată de depozitele de înmagazinare.

De asemenea, Marcel Adrian Piteiu a mai spus că la discuţiile de miercuri cu oficialii Gazprom se va vorbi şi despre înfiinţarea companiei mixte Romgaz-Gazprom, precum şi despre rutele de transport gaze naturale.

Ministrul economiei, comerţului şi mediului de afaceri, Adriean Videanu, alături de conducerile companiilor de stat Romgaz şi Transgaz au ajuns în jurul orei 10.00 la sediului ministerului din Capitală, în timp ce delegaţia Gazprom, formată din 7-8 membrii, a sosit în jurul orei 10.40.

Întrebat care vor fi subiectele de discuţie dintre cele două părţi, ministrul Videanu a precizat că le va face publice ulterior întâlnirii. De asemenea, ajunşi la sediului MECMA, directorul general al Transgaz, Florin Muntean, şi directorul general adjunct al Romgaz, Lucian Stancu, nu au făcut declaraţii presei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS