3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateMehedinţi: Găsit mort în casă după o săptămână

Mehedinţi: Găsit mort în casă după o săptămână

Descoperire macabră aseară într-un bloc din municipiul Drobeta Turnu Severin. Cadavrul unui bărbat de 48 de ani a fost descoperit în stare avansată de putrefacţie de pompierii care au fost solicitaţi de vecini.
Bărbatul locuia singur şi avea două surori care treceau doar când îşi aduceau aminte pe la apartamentului bărbatului. De mai bine de o săptămână însă nu a mai fost văzut, iar în ultimele zile vecinii spun că pe scara blocului se simţea un miros puternic de cadavru. "Noi am sunat la 112 pentru că se simţea un miros urât şi cum nu l-am mai văzut de o săptămână. Ne-am gândit că s-a întâmplat ceva cu el şi am sunat la pompieri. Locuieşte singur, soţia a murit iar copii nu are, are doar două surori care mai veneau din când în când la el. Era acolo căzut în baie", a spus o vecină.
Nimeni nu ştie deocamdată cauza morţii, dar cel mai probabil bărbatului i s-a făcut rău şi a căzut în baie, acolo unde a şi fost găsit de pompierii, care abia au reuşit să deschidă uşa ca să îl scoată afară. Cadavrul bărbatului a fost transportat la morga spitalului judeţean din Drobeta Turnu Severin pentru efectuarea necropsiei, iar poliţia a deschis o anchetă pentru a elucida cauza morţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS